Tips og tricks: Sådan kan du pynte op til julens festligheder med en lyskæde

Lyskæder er på mange måder tæt forbundet med julens højtidelighed, da de medbringer lys og varme til hjemmet hvilket skaber en hyggelig og rolig atmosfære. Elementer der alle er karakteristiske ved den kærlige juletid hvor familie, venner og tæt forbundne mødes og samles. Læs med, hvor vi kommer med tips og tricks til hvordan du kan implementere lyskæden i dit hjem.

En lyskæde er alsidig og kan både bruges indendørs og udendørs. Dette giver rig mulighed for at slå sig løs og pynte op til festlighederne både inde såvel som ude for hjemmet. Hvordan man vælger at gøre det, er ganske vidst op til en selv. Nedenstående kan du få ideer til hvordan du kan bruge din lyskæde indendørs.

Skab en billedramme

En måde hvorpå man kan få sat fokus på nogle af de bedste minder, er ved at skabe lys omkring. Med en lyskæde indendørs kan du på kreativ vis danne din egen billedramme og således få sat ekstra opmærksom på de gyldne øjeblikke i livet, tilbragt med kun de nærmeste. At lave en billedramme er ganske enkelt. Det kræver blot en hammer og et par enkelt søm at få fastsømmet lyskæden til væggen i den rette form.

Dekorativt lys

Lyskædens mange længdeformer gør det muligt at sno den rundt om alt fra sengegavl til loftet eller som dekoration i en potteplante. Det er ingen grænser for hvad fantasien kan slippe løs, og uanset hvorend du vælger at placere den dekorative lyskæde indendørs, er du garanteret et fint æstetisk udtryk. 

Kast dig ud i det, og skab forskellige udtryk og belysninger med både gullig lysende kæder eller mere en varm hvid. Lyskæderne fås med LED og ved flere af dem, er det ligeledes muligt at sætte en timer, hvorved man selv kan bestemme hvornår på døgnet at hjemmet skal lyse op.

Rundt om træet

Mange gør brug af lyskæder indendørs til at skabe lys omkring det smukt prægede grantræ der står placeret midt i stuen. Med en lyskæde kan man undgå at bruge levende lys, og dermed få oplyst juletræet på en mere sikker og langtidsholdbar måde.