Ingredienser
2 spsk. grovkornet dijonsennep
2 tsk. Herbes de Provence
1 tsk. finthakket hvidløg
3 spsk. olivenolie
4 torskefileter
12 store tigerrejer
375 g tomater, hakkede og uden kerner
salt, friskkværnet peber
½ dl piskefløde
Fremgangsmåde
Bland sennep, 1 tsk. Herbes de Provence, hvidløg og 2 spsk. olivenolie. Pensl blandingen på torskefileterne og rejerne. Lad dem marinere i 30 minutter.
Forvarm ovnen til 230 grader. Smør et ovnfast fad med den sidste spsk. olivenolie. Placer fisken i midten. Drys tomater rundt om og krydr med den sidste tsk. Herbes de Provence, tilsæt salt og friskkværnet peber. Bag fisk og tomater i 5 minutter. Tag det ud af ovnen og tilsæt rejer, bag i endnu 5-8 minutter – eller til saften begynder at løbe.
Tag fisken ud og hold den varm. Hæld saften og tomaterne i en gryde. Tilsæt fløden og bring det i koge, lad det simre i 2 minutter til det tykner. Server torsken med rejer og sauce.